..::Lee Gi Kwang::..

19. října 2012 v 13:00 | Yui |  ..::Lee Gi Kwang::..

(2009 - součastnost)
Jméno : Lee Gikwang
Umělecké jméno : Kikwang
Přezdívka : AJ

Datum narození : 30.4.1990
Znamení : Býk
Místo narození : Seoul, Jížní Korea
Výška : 174 cm

Povolání : zpěvák, tanečník, raper, boxer, komediant
Agentura : Cube Entertainment
Skupina : B2ST / BEAST
Pozice ve skupině : vocal, tanečník

Filmography :
2009 - Diary of AJ
2009 - High Kick Through the Roof
2009 - MTV B2ST
2010 - MTV B2ST Almighty
2010 - Idol Maid
2010 - Hot Brothers
2010 - Win Win
2010 - SHIN PD Variety Show
2011 - My Princess → role Geon Lee
2011 - Inkigayo
2011 - Exciting Cube TV
2011 - All My Love (cameo)
2011 - Me Too, Flower! → role Jo Ma Roo
2012 - Win Win
2012 - Sammy Adventures 2 → role Ricky
2012 - Invicible Youth 2¨

Ostatní :
✿ V roce 2010 získal cenu v kategorii "Popularity Awards" na MBC Entertainment Awards (za American Dance)
KiKwang má své vlastní EP, jménem "First Episode : A New Hero", na tomto EP je dohromady 5 písní
Kiki nenakupuje věci, spíše je moc velký "pařmen", hodně si nakupuje hry přes něčí jinou ID kartu
Neumí to moc dobře s elektronikou, jak sám řekl "Neumím moc dobře s elektronikou, když jsme se něčeho dotkl, tak se to dost často rozbilo." → CUTE >.<
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Alliade Chiaki Sheppetsu Alliade Chiaki Sheppetsu | Web | 19. října 2012 v 19:59 | Reagovat

dokonalej! ♥

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama