..::Yang Yo Seob::..

19. října 2012 v 8:00 | Yui |  ..::Yang Yo Seob::..

(2009 - součastnost)
Celé jméno : Yang Yoseob
Umělecké jméno : Yoseob
Přezdívky : Yang mini cooperzu, Shikshin, Endorphin

Datum narození : 5.1.1990
Znamení : Kozoroh
Místo narození : Seoul, Jížní Korea
Výška : 172 cm

Povolání : zpěvák, tanečník
Agentura : Cube Entertainment
Skupina : B2ST / BEAST
Pozice ve skupině : hlavní vocal, tanečník

Filmography:
2009 - MTV B2ST
2010 - MTV B2ST Almighty
2010 - Idol Maid
2010 - SHIN PD Variety Show
2011 - Every Countdown
2011 - Oh! My School
2011 - Kwang Hwa Moon Love Song → role Ji Yong
2011 - Immortal Song 2 - Sing The Legends
2011 - Exciting Cube TV
2012 - Win Win
2012 - Invincible Youth 2

Ostatní :
V roce 2012 získal cenu "Musical Rising Star Award" v soutěži Golden Ticket Awards za rok 2011
Ukazuje obrovskou lásku svým fanouškům, je to mistr v Aegyo ♥
Hodně fanynek si myslí, že on by byl nejlepší manžel, kvůli tomu, že umí hodně ukazovat svou lásku...takže by každé ráno svou ženu políbil a řekl miluji tě







 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama