..::Yong Jun Hyung::..

19. října 2012 v 3:00 | Yui |  ..::Yong Jun Hyung::..

(2007 - součastnost)
Celé jméno : Yong Junhyung
Umělecké jméno : Junhyung
Přezdívka : Joker

Datum narození : 19.12.1989
Znamení : Střelec
Místo narození : Seoul, Jížní Korea
Výška : 179 cm

Povolání : zpěvák, tanečník, raper
Agentura : Cube Entertainment
Skupina : B2ST / BEAST
Pozice ve skupině : raper

Filmography :
2009 - MTV B2ST
2010 - MTV Beast Almighty
2010 - Idol Maid
2010 - SHIN PD Variety Show
2011 - Exciting Cube TV
2012 - Salamander Guru → role Joker(cameo)
2012 - Win Win
2012 - Invincible Youth 2

Ostatní :
Junhyung nazpíval svoji vlastní píseň "Living Without You"
Junhyung zpíval mnoho písní s jinými zpěváky
Neukazuje dobře lásku k fanouškům, jak sám řekl "Neumím se chovat jako Yoseob", miluje své fanoušky, ale prostě nedokáže to na sobě dát znát....přesto ho všechny B2AUTIES milují :D
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama