..::Yoon Doo Joon::..

18. října 2012 v 17:00 | Yui |  ..::Yoon Doo Joon::..

(2009 - součastnost)
Celé jméno : Yoon Doojoon
Umělecké jméno : Doojoon
Přezdívka : "Samcho gongyoo" (3 second gongyoo)

Datum narození : 4.7.1989
Znamení : Rak
Místo narození : Seoul, Jížní Korea
Výška : 180 cm

Povolání : zpěvák, herec, tanečník, raper
Agentura : Cube Entertainment
Skupina : B2ST / BEAST
Pozice ve skupině : leader, vocal, raper

Filmography :
2008 - Hot Blooded Men
2009 - MTV Beast
2010 - MTV Beast Almighty
2010 - Idol Maid
2010 - Danbi
2010 - More Charming By The Day
2010 - All My Love
2010 - SHIN PD Variety Show
2011 - Exciting Cube TV
2011 - A Thousand Kisses → role Yoon Ki Joon
2012 - Win Win
2012 - Running Man
2012 - Invincible Youth 2
2013 - IRIS 2 → role Yoon Shi Hyuk

Ostatní:
✿ Doo Joon se objevil ve videoklipu zpěvačky G.NA v písni "I'll Back Off So You Can Live Better", spolu s ním tam byl i Junhyung, který v této písni rapuje
✿ Doo Joon hodně nakupuje
✿ Doo Joon hodně čte mangu a manhwu
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Kirawa Kirawa | Web | 18. října 2012 v 20:36 | Reagovat

čooooo om bude hrať v IRIS 2? ako vážne? o.O

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama